“We verwijderen barrières” in Karaman

  • Berichtcategorie:Projecten

Stichting Umut Köprüsü, die haar activiteiten in Nederland voortzet, stuurde 80 scootmobielen en 50 rolstoelen naar Karaman om te leveren aan mensen in nood.

Mustafa Atman, voorzitter van Stichting Umut Köprüsü, legt hierover een verklaring af: “Stichting Umut Köprüsü is een instelling binnen de Turks-Islamitische Culture Stichting. Sinds 1988 probeert het alle soorten hulp te bieden aan mensen in nood, van de stad Den Haag, Nederland tot Turkije. We bieden hulp aan wezen en wezen in nood, zoals studiebeurzen voor schoolbehoeften, vanuit de op batterijen werkende gehandicapte scootmobielen en rolstoelen die we in Karaman hebben gebouwd.

We hebben ons doel bereikt in ons Karaman-project, godzijdank, we hebben vanaf vandaag 80 scootmobielen en 50 rolstoelen in onze vrachtwagen geladen. Over een week of twee zullen er voertuigen worden aangeboden aan mensen in nood in Karaman.
MHP en Ülkü Ocakları in Karaman zullen de organisatie op zich nemen en degenen in nood identificeren en presenteren.

Het doel van Stichting Umut Köprüsü is om elke provincie van ons land te bereiken en hoop te brengen aan de samenleving, ook al is het een kleine, aan mensen in nood. Wij spelen een belangrijke rol in deze kwestie en leveren de donaties van onze expats in Europa. Ik wil er ook op wijzen dat de voorzitter van de Turks-Islamitische Culturele Stichting Tahsin Çetinkaya zal deelnemen aan het programma in Karaman op de dag dat onze stoelen in Karaman worden afgeleverd en uitgedeeld aan mensen in nood.”